bloglovin elinweberg -

Anders slaskar julen braskar?

Har precis klickat hem en snygg stickad tröja, bilder kommer när jag fått hem den. Hoppas den är lika snygg som på bilden :D
För övrigt idag så har jag pluggat sen jag kom hem från skolan typ, och varit i stallet bara..
Va i herrljunga idag och badade och boxades. Grym träning, skitkul men åååh så jobbigt. Känns nog lagom gött imorgon ;)
Nu ska jag krypa ner i sängen och sova några timmar. 
Fotade även lite förut, så bilder kommer nog imorgon om jag inte är upptagen hela kvällen med att riva tapeter. Wiiee.. :D
Goooodnatt!

i always wanna be there for you


Studiedag

Varit lediga idag, vilket har varit väldigt skönt. Så jag åkte till Johan igår kväll, och idag så träffade vi Philip. Käkade pizza med han sen gick vi hem till johan och bara satt åh chilla framför tv'n. Åkte hem strax efter 4 och då hade pappsen gjort stallet åt mig. Bra han är, så tog bara in hästarna och ska plugga lite på so-provet nu. Sen får vi se vad jag hittar på senare.. Och får även se när jag uppdaterar nästa gång, orkar inte-.-
Aja, puss!

fix av bloggen

håller på och fixar med bloggen lite, men fortsätter någon annan gång.. Bla med att flytta upp kategorierna och sånt.. 
men orkar inte nu, hållt på med det i typ 2 timmar -.-
Puss!

hemma idag

Igår i skolan, efter lunch kände jag bara att jag blev sämre och sämre, och mådde inte alls bra när jag väl satt på bussen på väg hem. Kom hem och märkte att jag hade feber, och hade (har) även välidgt ont i halsen och ont i huvudet. Mådde även fruktansvärt illa, så jag fick hoppa över ridlektionen igår.. :(
Så idag fick jag stanna hemma från skolan, och veterinären va även här förut och kolla Davys tänder, och han hade inga vargtänder :o   Men väldigt vassa tänder för övrigt, så slipa ner dom lite. Och han fick även en influensaspruta.
Nu sitter jag bara och väntar på att Johan ska komma om några timmar.. Får se hur jag mår imorgon, HOPPAS verkligen jag kan vara med och spela UH-matchen imorgon, om halsen är på min sida och att jag är feberfri.. 
Får se helt enkelt :)

Onsdag, 23 november

Har precis skrivit klart min svenskanovell.. Haha, kan ju tro att en 3-åring har skirivit den. Inte alls nöjd, men orkade inte bry mig mer. Så skickade iväg den nu :) Spanskan pluggar jag på imorgon i skolan innan lektionen, så ikväll ska jag bara mysa framför tv'n. Red Rapzodie förut också, en snabbis. Går ju inte rida efter skolan knappt, kolsvart när jag kommer hem... Men imorgon är det träning, så då får hon jobba lite ;)
Dom två sista dagarna i skolan är väldigt bra, imorgon är det än riktigt chill dag faktiskt.
Och fredag ska vi kolla på bio med skolan + några andra skolor, och även ha adventsfirande i skolan, antar jag? Såå aa, helt okej skolvecka har va varit!
Nu ska jag sluta tjöta, och gå ner och duscha längelängelänge. Fryser asmycket, sen lär jag ju ta lite glögg och mysa till det. Hihi, puss!

Dålig uppdatering, jag vet

Har mycket annat åh göra än att blogga just nu. Kan berätta lite vad som händer.. Jag håller på att tömma mitt rum, snart kommer tapeterna upp och allt blir klart. Bilder får ni självklart när det är klart! :D
Skolan rullar på, kollar på sjukt mycket film denna veckan.. Helt okej ;) 
Nu ska jag lägga mig och läsa lite, måste läsa 600 sidor innan jullovet. Döööö...
Aja, puss!

..

Nyss kommit hem efter en fin kväll i odenhallen. Är sjukt trött nu, så ska sova
Godnatt

Lördag

Vakanade bredvid emelie i morses, och ska snart bege mig in till oden igen och tillbringar kvällen/natten där.
Var inne igår, och hoppas på bättre kväll ikväll... Hoppas även på att få träffa johan lite, men han spelar ju.. Så blir ju tyvärr inte så mycket. Menmen, det blir väl bra.
Ciao!

Klasströjorna

9B, kan innehålla spår av NÖTTER.
Två oredigerade mobilbilder på kläderna

onsdag

Hämtade ut klasströjorna idag, dom blev riktigt bra! Plus mysbyxor såklart ;) Bild på det kommer.
Sista tiden idag på tematiden hade vi självstudier, då satt jag i lite över 2 timmar och skrev på teknikuppsatsen.. Meen, den är klar nu och Sanna verkade nöjd över den. Good!
Och när jag kom hem med bussen, märkte jag hästarna va på varsin sida av staketet, om vem va utanför om inte Davy? Så det va bara att försöka jaga efter honom, men med lite hjälp av pappa så fick vi tag i han efter 25 minuter..... Sen in och äta, har haft en sån sjuuuuk huvudvärk i eftermiddag också, men det släppte när jag hade ätit och senare gick ut till stallet. Och nu ska jag åka till skolan igen, denna gången på u-samtal. Hoppas det inte fortsätter lika dåligt som övriga eftermiddagen.. ;)
Aja, byeee!

Dags att sova

Ligger i sängen nu, smsar med finaste och ska strax sova. Planerna för imogron är att gå ut en sväng med Davy bara, skippar att rida honom för troligtvis har han vargtänder. Onödigt att rida han då. Och så ska jag skriva så mycket jag kan på teknikuppsatsen som ska vara klar inom en vecka. Pust.... Och spanska läxa, och 2 engelskaläxor och matteprov.. Denna skola asså, suck!
Aja, godnatt.
Är väääldigt sugen på att göra sidecut, bilden är tagen i fredags.

Tjejkväll #2

födelsedagsbarnet
Ni är bäst tjejer!

Tjejkväll #1

förrätt


varmrätt


efterrätt

-

Har precis kommit hem från stan, och bäddat ner mig i sängen och är lite smått deprimerad över att min fina Johan inte ligger bredvid mig.. Saknar han såhäääääääääääääär mycket.
Aja, största delen av dagen har tillbringats i tidaholm med Annika och Jenny (johans mamma och syster) och kollat på cup, trevligt :) Och sen åkte jag in till stan senare. Men åkte hem ganska tidigt, trött och inte alls på humör.. 
Så aa, nu ska jag snart sova. Lägger in bilderna från tjejkvällen imorgon tror jag.
Godnatt!

11/11-11

Håller på och fixa mig inför ikväll, trerätters middag hos Elin med tjejerna. Elin fyller år på måndag, så firar ju henne lite :)
Så vid halv 7 bär det av till floby, och imorgon åker jag till Tidaholm och kollar på fotbollscup, och på kvällen spelar jag UH. Så ingen mer uppdatering förren kanske på söndag.
Hare bra, puss!

22.40

Ligger i sängen nu, har varit inne i stan på ållebergsgymnasiet hela eftermiddagen. Gick runt bland alla program. Och det som för mig alltid varik aktuellt är handel. Men idag kom även företag in i mina tankar och jag är åter igen helt kluven... Men det är ju ett tag kvar som tur är, och hinner nästa termin att åka in en hel dag till gymnasiet, då ska jag vara halva dagen på det ena och halva dagen på det andra. Och hoppas att jag sedan bestämt mig. 
Nu ska jag snart iaf sova, trötter! Får se om jag bloggar imorgon, har träning på kvällen också. Med ponnybuus! 
Aja, nu ska jag sluta babbla.. Godnatt

söndag

Fredag Spelade uh på kvällen, vi vann med 4-1. Score! Efter åt vandra vi runt lite a la stada, och senare sen följde Johan med mig hem :)
Lördag Vaknade upp bredvid johan, och senare sen gick jag ut och red. Började med Davy. Dock körde han lite väl mycket rodeo i början, så jag flög av, rätt rejält... Så nu har jag ont i höften, nacken, ryggen och armarna... Aja, red Rapzodie efter och hon skötte sig super! Sen åkte vi hem till johan på eftermiddagen och spenderade kvällen där. Kolla på film oså :) Glömde dock min mobil hemma, det va ju mindre kul..
Söndag Vaknade igen upp bredvid johan, rätt sent.. Aja, senare sen gick vi till kinnarpshallen och kolla på fotbollscup. Gick sen hem och åt, och gick sen tillbaka och träffa Philip :) Strax efter åkte jag hem.. Och nu har jag hamnat här. Ska läsa klart en novell och analysera den, sen mysa framför tv'n. 
Ha en bra kväll, puss!

//

som om jag längre inte finns
känner mig helt borta
helt jävla lost

Torsdag, 3 november

I ullared igår köpte jag lite smått och gott, men inget jag orkar lägga ut bilder på.. Hehe
Köpte iaf en ny plånbok, lite fotoramar, smycken, smink, hud- och hårvårdsprodukter och lite sånt :) 
Vi va hemma ungefär vid halv 8 kanske? Venne riktigt, men sen kom Johan efter en liten stund och gjorde kvällen jättebra! Kolla bl.a på en film som jag även köpte i ullared, rätt bra :)
Just nu tänker jag bara kaaaaos, venne något hur min helg blir. Har asmycket åh göra, och vill även träffa Johan endel då vi inte kommer träffas på ett par veckor pga av olika saker.. Aja, får se hur det blir.
Nu ska jag gosa ner mig i soffan framför tv'n. Puss!

RSS 2.0