bloglovin elinweberg -

fredag

Sitter på altanen och kollar på idol med mammsen och pappsen.. Hehe
Väntar på Johan som kommer om en stund, så sover han här. Imorgon åker vi in till stan och möter upp lite folk, och kollar på innebandymatch. Blir trevligt :)
Och jag vet att de är väldigt tråkigt med massa inlägg utan bilder, men de blir bättre så fort kameran kommer tillbaka ifrån lagningen, hoppas det blir snart!

Trött som aldrig förr!

Kvällen och natten igår var grym! Kolla på lite filmer, dansa runt och bara tjööta som vanligt. Och i morses åkte vi hastigt och lustigt in för att käka frulle på donken (kalla oss inte tjocka..) Hihi, ni äger tjejer!
Ikväll hade jag även första hopplektionen efter skadad, och även i nya sadeln. Åååh så jag älskar min lilla stjärna! Hon småtvekade lite i början, men inte konstigt ju. Men det blev bara bättre och bättre, sen i slutet hoppa vi en hel bana utan ett enda stopp och med bra flyt. Hoppas verkligen det fortsätter såhär nu!
Nu ska jag iaf grunna en sista gång inför vilka tapeter, måste bestämma mig tills imorgon, sen ska jag sova..
Sovit typ 5 timmar dom senaste 30 timmarna typ, så sjukt trött!
Sååååå, godnatt.

Tjejkväll på g!

Om ca en timme kommer mina fina tjejer hit, det väntas en riktigt mysig kväll med massa godis, filmkik och en maaaassa tjööööt. Efterlängtat måste jag säga!
Har ju även studiedag imorgon, vilket är väldigt skönt. Så då kommer även hovslagaren och senare på kvällen har jag första träningen i vartofta efter skadan. Huuur underbart?

//


Love the life you live
Live the life you love

Beslutsångest!

Sån sjuk beslutsångest om vilken tapet jag ska välja som fondvägg. Övriga väggar ska vara vita, och snetaket troligtvis vitt eller nån sorts nyans av grått. Men släng gärna in en kommentar om vilken tapet just du tycker, eller hör av er till mig på annat sätt. Tack! :)

du får ta den tid du behöver, jag väntar på dig

Förlåt för grymt dålig uppdatering i helgen! Tiden har tllbringats hos Johan, och det har varit en bra helg.
Kollade även när han spelade match idag, och dom vann :)

Börjar fundera riktigt mycket hur jag ska göra i mitt rum nu, ska ju göra om de. Ska kolla på tepeter i veckan troligtvis. Sen vill jag köpa större säng, meeen de får bli när jag har pengar till de (jag kommer få vänta länge......) Aja, får väl se hur det blir, men som jag har tänkt nu tror jag det kommer bli superbra! Men nu ska jag krypa ner i sängen, bläddra lite i tidningen vi fått om linjerna på gymnasiet. Svårt dedär..... Men de löser sig :)
Godnatt på er!

Torsdag, 22 september

Chill dag, torsdagar är bra dagar i skolan faktiskt :) Och imorgon äre fredag, huuuur gött?
Igår beställde jag skolkorten, hoppas dom kommer snart.  Snart ska jag kolla på robinson, en favvis på torsdagskvällen faktiskt (a) 
Aja, lite bilder kommer. Puss!


Onsdag, 21 september

Ombytta roller i skolan idag, tjejerna klädde ut sig till killar och tvärt om. Riktigt kul, va några som gick in för det riktigt ordentligt! Vinnarna blev Agnes och Björn. Superbra hade dom klätt ut sig :D
Var även bilbyggartävling, min louise och victors bil kunde väl blivit snyggare... Mer än så säger jag inte, ni vill nog inte veta tyvärr ;) Imorgon får vi reda på vilka som vinner, får se hur det blir :D
Nu ska jag plugga lite till, sedan sova :)
Och juste, jag har även skickat iväg min kamera på lagning! Hoppas den kommer tillbaka snart, med en fungerande blixt. Äntligen så blir då bloggen lite roligare med egentagna bilder :D
Pusssss!

Glad chey!

Red Rapzodie förut, med all utrustning! Åh gud vad den hästen gör mig glad! Humöret har varit på topp hela tiden sen jag gick ut till stallet. Älskade ponny!
Bilder kommer nu på de jag köpt, fast inte egentagna.. Och ingen bild på gelpadden.. Inte så intressant ;)
Sadeln, min är dock samma brun över hela sadeln. Den mörkare färgen :)


Typ den magplattan, den ser iaf likadan ut :)

Tränset :)

Benskydd har jag ännu inte bestämt vilka jag ska beställa..
dom eller....

dom :)

Måndag, 19 september

Glömde mobilen i skolan... Shit, känner mig vädligt tom utan den kan jag ju säga.. Aja, kanske bara bra att vara utan den tills imorgon? Hehee, nä..
Aja, försöker plugga lite till engelskaprovet som är på onsdag, gramtik. Jag gillar det verkligen INTE.
Men det får väl gå ändå :) Har väldigt mycket med skolan denna vecka, så förvänta er inte så mycket uppdatering. Aja, nu ska jag fortsätta plugga, och försöka få tag på pojkvännen men, hmmmm... Får se om jag lyckas på något sätt. Puss!

Söndag, 18 september

Kvällen igår kunde inte sluta bättre än att jag åkte ifrån kalaset i valtorp in till stan och träffa trevligt folk.
Gick sedan hem till Martin där de va lite mer folk, och spenderade resten av kvällen där.
Nu har jag precis blivit klar med mitt rum, storstädat och möblerat om lite :) Blev hyfsat nöjd iaf!
Nu ska jag på något sätt ta mig till Johan, får se när jag kommer hem.
Puss!

Besviken..

Ibland undrar jag om jag verkligen ska hålla på med hästar..

Nu ska jag iaf iväg på kalas, humöret är väl inte det bästa.. Meeen de får bli bra ändå.
Ciao!

snabbis

Har inte hämtat sadeln idag, gör det imorgon för den var inte riktigt färdig ännu... Sååååå bilderna kommer imorgon eller söndag istället :)
Johan är här nu, och vi ska alldeles strax krypa ner i sängen och kolla på film :)
Puss!

torsdag, 15 spetember

Har varit hyfsad lugn dag idag jämfört med tidigare i vecka ;)
Varit ute i vartofta och kollat på träningen jag egentligen ska vara med på näääär jag fått min sadel (imorgon :D)
Och pluggat lite engelska, skriver det sista på lektionen imorgon. 
Imorgon är det ju äntligen fredag. Guuud så skönt! Imorgon ska jag troligtvis träffa Johan, 7 månader idag♥
Och på lördag blire 75 årfest. Eller min kusin fyller 25, och hans mamma 50, så har dom satt ihop det till 75 ;) Blir nog trevligt med mycket folk :)
Imorgon efter skolan ska jag och mamma också åka och hämta nya sadeln om allt går som det ska, och det hoppas jag verkligen! Så bilder på allt sånt kommer upp imorgon, elleeer lite senare i helgen :)
Aja, nu ska jag snart sova. Suuupertrött.. Puss!

Onsdag, 14 september

(mobilbild..)
Förlåt så grymt mycket för kass uppdatering! Men har haft mycket i skolan, knappt suttit vid datorn alls... Såå aa, uppdateringen blir lite se sådär...
Och på bilden ovan för har ni han, Davy! Så underbart fin. Han är ca 142 i manken nu, men blir ju lite högre då han bara är 3 år. Ska förmodligen åka och rida honom någon dag, så får vi se :)

//

om jag inte klarar av, det jag tror du kommer svara.
om du bara ger dig av, utan att jag fått förklara..

Snabb update

Hemma nu efter att ha varit och kollat på Davy. Bilder på honom kommer imorgon, hinner inte nu.
Ska duscha, käka lite tacos nu och sedan åka till Johan. Ni får ha det bra!
Puss!

lördag, 10 september

Precis kommit in efter en härlig skogstur med Rapzodie :) 
Snart blire lite käk, sedan åka och kolla på valacken jag prata om för ett par veckor sedan. Hoppas på att han kommer hit! :)
I slutet på nästa vecka får jag åka och hämta min sadel, längtar verkligen så sjukt mycket! Ska även köpa nytt träns, nya benskydd och allt såntdär. I brunt då såklart, när sadeln är de. Blir nog super, kommer bilder på allt nästa vecka.
Puss!

för världen är du någon, för någon är du världen.

Go skoldag idag, förmiddagen som vanligt.. Bara två lektioner :) Sen efter lunchen gick vi tipspromenad och grillade lite marshmallows och planera lite till våran kabaré vi ska göra. När jag kom hem så åkte jag in till stan och klippte mig. Känns som håret är superkort.. Luggen klippte jag av ganska mycket på, och klippte upp håret lite mer. Det blev väl helt okej :)
Nu ska jag snart lägga mig, är supertrött verkligen :o (skräll...) Aja, ni får ha de bäst!
Puusss!

Tisdag, 6 september

Go dag i skolan idag, käkade thai mat med fina vänner istället för den äckliga fisken. Kollade på film på svenskan (män som hatar kvinnor) Fick även reda på att jag och Elin ska vara en på vero moda i stan på visa veckan. Fanns bara två platser, och dom fick vi! :D Blir nog superbra!
Imorgon ska jag nog förhoppningsvis åka in och klippa mig, får se hur de blir om det finns tid på drop in :)
Nu ska jag plugga lite spanska, eller snart i alla fall.... Aja, ha en bra kväll!
Puuss!

Helgen

Har varit en rikigt bra helg, i lördags var jag och kolla lite på hästtävlingen i vartofta och fota lite (Bara säga till om ni vill ha bilder så kan jag kolla om jag har någon på er) Och sen på kvällen åkte jag i väg en sväng till Johan.
Igår var jag ju på liseberg med Louise, Sandra, Emelie och Elin. Grym dag, åkte allt. Eller nästan iaf.. vååågade faktiskt inte åka atmos fear.. (vilket jag ångrar lite nu att jag inte gjorde) Aja, sen gick vi in på gasten också. Fyfaaaaan va äckligt de va, men kul och prata om hur läskigt de va nu i efterhand såklart ;)
Idag ska jag plugga, ligger efter ganska mycket i matten pga av att jag var sjuk..
Och denna skoldagen har varit riktigt kass.. Inte mått bra alls, och den har vart sjukt seg, menmen, nu ska jag göra något annat.. Kan ju plugga senare sen.... (a)

\\


jag saknar dig!

Provade sadel idag till Rapzodie, underbart! Gud va gött att snart, äntligen få rida i sadel igen.
Inte gjort de på över 3 månade nu, så kändes lite ovanligt kan man ju säga ;) Men berättar mer om det nästa vecka när jag ska testa en sadel en gång till :)
Ska lägga in lite bilder senare när jag har redigerat dom och sånt. :)
Helgen är fullbokad! Imorgon åker jag till vartofa en sväng och kollar på hopptävligen där, sen på kvällen åker jag till Johan en sväng :) Och på söndag bär det av till liseberg med mina tjeeejer! Superhelg :D

RSS 2.0