bloglovin elinweberg -

Hemma!

Kom hem ifrån Ramsvik idag. Har ju inte varit borta länge. Men det har varit vääldigt lyckade dagar!
Kan berätta lite smått, bilder får ni imorgon eller något.
'
Söndag: Direkt när vi kom ner åkte vi till Kungshamn för åh handla lite. Jag och Elin gick runt lite vid hamnen sen åkte vi vidare till Ramsviks camping. Där packa vi upp och sånt, sen vet jag inte riktigt vad vi gjorde. Men under den kvälle så hann vi i alla fall käka glass, äta räkor(a), gå en ganska lång promenad på klipporna, sola, basta och hoppa i vattnet från bryggan(a), va uppe i resturangen och dricka milkshake och bara sitta och snacka. Bra kväll!
Måndag:Vi solade lite på förmiddagen, sen åkte vi in till smögen vid typ 12-tiden tror jag.
Fast först åkte vi såklart till "sommarreahuset", där köpte jag en svart tavla de står london på med storbritanniens flagga, glasfat med big ben på och ett grått linne med marilyn monroe på som vitt tryck.
Sen till smögenbryggan, där kolla vi typ bara lite. Jag köpte inget i alla fall. Sen hem och lägga sig på stranden igen. Åt räkor till kvällsmat denna kväll också. Sen på kvällen kom Johan och Philip. ( som hade gått ifrån kungshamn, och det är 9,9 km dom hade gått i den värmen. Bra gjort ;) ) Vi satt uppe i resturangen och snacka lite och drack milkshake, sen gick vi iväg på klipporna och va där typ hela kvällen. Bra kväll! :)
Tisdag: Vaknade av att Elin väckte mig.. (a)  Gick ner till stranden en stund och solade, sen fixa vi stugan och packade ihop och åkte hemåt.. Stannade vid torp på vägen hem. Men där köpte jag bara en grimma och ett grimskaft till Rapzodie. Sen kom vi hem vid typ 4 kanske? Något sånt.
Riktigt bra dagar! Tack för de Elin!

Kommentarer
Postat av: elinbengtsson

tack själv gumman! älskar dig <3

2011-08-04 @ 00:08:31
URL: http://photogiirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0